Ετικέτες


γραφει ο αρισταρχος (halyvourgos apomahos)

????????Σε λίγο θα βγουν τα αποτελέσματα για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Όποια και νάναι αυτάδεν πρόκειται να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν μέχρι τώρα αν, δεν αλλάξει πρόσωπο αυτό το κόμμα. Με κετρώα τοποθέτηση και απομάκρυνση όλων αυτών που την πέρασαν σε ακροδεξιούς ατραπούς. Και κυρίως πρώην δεξιούς αρχηγούς γιατί κακά τα ψέματα ο λύκος τη τρίχα του αλλάζει. Και ύστερα, τι; Αν βγει ο Μεϊμαράκης συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν βγει ο Τζιτζί καμιά συνεργασία. Για τους άλλους δύο δεν μιλάμε. Δεν μπορώ να φανταστώ που θα πήγαινε η ΝΔ με αρχηγό έναν Άδωνη ή τον Μητσοτάκη.

Ξαναγυρίζω στην αρχή, ότι και να βγει το διά ταύτα δεν αλλάζει. Φτάσαμε σε οριακό σημείο από κάθε άποψη. Όλα τα κόμματα και οι πολιτικοί μας βούτηξαν το κορμί τους στην κολυμβήθρα του μνημονίου. Έτσι, για να μην υπάρχουν αναμάρτητοι. Κάποιοι Λαφαζάνηδες ή Λεβέντες έδειξαν πρόσωπο και αυτό δε νομίζω να ενδιαφέρει πολύ τους Έλληνες. Το λέω αυτό γιατί εντός και εκτός δεν γίνεται. Μέσα στον ΟΝΕ ή έξω. Για το έξω δεν χρειάζεται κάτι καινούριο, υπάρχει το ΚΚΕ. Σταθερή η θέση του. Άρα όλοι μέσα στην Ευρώπη και με τι όπλα, εχέγγυα;

Κατάφεραν με τα μηχανάκια τους αυτά τα πέντε χρόνια να κάνουν τους Έλληνες να νιώθουν συνυπεύθυνοι για το χάλι. Εξομοιώθηκαν οι κλέφτες και τα λαμόγια με τους απλούς εργαζόμενους που ύστερα από τριάντα πέντε βαρέα και ανθυγιεινά χρόνια πήραν μια αξιοπρεπή σύνταξη με βάση ΠΑΝΤΑ την ανταποδοτικότητα. Τώρα φταίει ο καναπές. Τα διαβάζω καθημερινά από ανθρώπους στο ίδιο χνώτο και νιώθω πως κάπου τα chemtrails έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Λοιπόν μάγκες πολιτικοί και μη, ήρθε η ώρα να ξαναβάλουμε τα πράγματα στησωστή τους θέση. Για να επαναφέρω αποτυχημένα οράματα, να κάνουμε επανίδρυση του αποδιοργανωμένου κράτους και επανεκκίνηση της ρημάδας της οικονομίας. Τρώμε μέρες, χρόνο περιπαίζοντας με το νόμο περί συμφώνου συμβίωσης και αφήνουμε στην άκρη τα άκρως σοβαρά μας θέματα.

Εδώ και τώρα, κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας με όλο το υπάρχον πολιτικό πλήθος. Οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Θέλουμε τη χάραξη ενός νέου οδικού δρόμου που θα μας φέρει στα ίσα μας με τον νέο αιώνα. Χάσαμε πολύ χρόνο. Ενιαία Εθνική γραμμή, ενιαίες Εθνικές διεργασίες μέσα στον τόπο μας και στην Ευρώπη. Απαρέκτροπα μονοπάτια και στοιχισμένες επιδιώξεις. Το συμφέρον όλων μας είναι ένα και ενιαίο. Να ξεφύγει η χώρα από αυτό το κεφαλοκλείδωμα που σφίγγει όσο πάει και όχι ανάπτυξη δεν θα δούμε αλλά θα χάσουμε και όλες τις χρηματικές πηγές (βλέπε επιχειρήσεις) αφού κλείνουν και φεύγουν η μία μετά την άλλη.

Εδώ και τώρα, μια κυβέρνηση τριακοσίων βουλευτών με ένα οδικό άξονα. Μια εθνική προσπάθεια που να μας δίνει κάποιο φως στο βάθος και όχι ψεύτικες υποσχέσεις για το αύριο και το μεθαύριο για την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Εδώ και τώρα, επί τέλους ξυπνήστε Τσίπρα, Θοδωράκη, Φώφη , Τζιτζιμεϊμάρ…
Αν είμαστε τόσο ανάξιοι να φυλάμε τα σύνορά μας έ, ας έλθει η Frontex να το κάνει.

Αν είμαστε τόσο ανάξιοι να βγάλουμε τον υπόγειο πλούτο μας φωνάξτε κανένα κοράκι
Αν είμαστε τόσο ανάξιοι να παράξουμε πλούτο ας φωνάξουμε ξένα αφεντικά να το κάνουν
Αν είμαστε τόσο κότες για όλα αυτά έ τότε να κατεβούμε από το άρμα της ιστορίας μας. Λάθος καταλάβαμε.

Advertisements