Ετικέτες

,


bus

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 διοργανώνεται ημερήσια εκδρομή των απομάχων(σάμπως να υπάρχουν και μάχιμοι) της Hellenic Steel για Δράμα-Καβάλα με το πενιχρό ποσό συμμετοχής των 9ευρώ κατ’ άτομο.

Σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Ε.Βενιζέλου στην Αριστοτέλους και ώρα αναχώρησης 08:30 το πρωί.

Πρώτη στάση μετά περίπου δυό ώρες(10:30) στο μοναστήρι της Εικοσιφοίνισσας στο Παγγαίο.

drama

Στις 11:15 αναχώρηση για το σπήλαιο πηγών του Αγγίτη (Μααρά) στην Προσοτσάνη Δράμας.Το μεγαλύτερο ίσως ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου με μήκος 21 χιλιόμετρα (επισκέψιμα τα 500μ). Θα παραμείνουμε εκεί από τις 12:30 που υπολογίζουμε να φτάσουμε μέχρι 13:15 οπότε και θα αναχωρήσουμε για ένα χωριουδάκι κοντά στο Δοξάτο, το Κεφαλάρι. Εκεί σε μια μαγευτική τοποθεσία θα φάμε το μεσημεριανό μας και θα ξεκουραστούμε.

aggitis

Στις 04:30 αναχωρούμε για την Καβάλα. Μισή ώρα ο δρόμος. Πέντε η ώρα θα πάρουμε τον καφέ μας στην πανέμορφη πόλη του Βορρά. Μετά από δυό ώρες, δηλαδή κατά τις 07:00, το λεωφορείο θα αναχωρήσει για την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας οδού.

Καλό μας ταξίδι!

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ενδιαφέρουσα εκδρομή να επικοινωνήσουν με τον Σταύρο Χαραλαμπίδη στο τηλέφωνο 6948676609. Όπως είπαμε η συμμετοχή είναι μικρή 9ευρώ για κάθε άτομο. Κάποιες πιθανές και αναπόφευκτες μικρές αποκλίσεις από το ωράριο δεν θα επηρεάσουν την εκδρομή μας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και για τα φιλικά σας ζευγάρια.

κεφαλαρι

 

 

 

Advertisements