Ετικέτες

,


Αποφασίστηκε η εκκαθάριση εν λειτουργία της Hellenic Steel. Ο όμιλος Στασινόπουλου εκ των ενδιαφερομένων για την εξαγορά της εταιρείας

24 Οκτ 2014 – 15:26

HSCO

της Άννης Καρολίδου από voria.gr

Την εκκαθάριση της εταιρείας αποφάσισε η εξ αναβολής γενική συνέλευση τηςHellenic Steel. Στη γενική συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι μόνο του βασικού μετόχου, δηλαδή της μητρικής ILVA, ενώ δεν έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι των τραπεζών Πειραιώς και Εθνική και της ιαπωνικής Marubeni ITOCHU.

Πληροφορίες από την πλευρά των εργαζομένων, επιβεβαιώνουν δημοσίευμα τηςVoria.gr για το ενδιαφέρον ελληνικών ομίλων του κλάδου για την εξαγορά της Hellenic Steel. Συγκεκριμένα, ένας από τους ενδιαφερόμενους φέρεται να είναι ο όμιλος Στασινόπουλου(Βιοχάλκο), στον οποίο ανήκει και η άλλη χαλυβουργία που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, η Σιδενόρ.

Εκκαθαριστής της Hellenic Steel ορίστηκε οικονομολόγος-στέλεχος εταιρείας συμβούλων και δεύτερος εκκαθαριστής ο διευθυντής της εταιρείας κ.Σπανταβέκια.

Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται τις επόμενες ημέρες καθώς το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι ισχυρό. Nα σημειωθεί ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί για το επόμενο δίμηνο, ανεξαρτήτως των εξελίξεων σε ό,τι αφορά πιθανή εξαγορά, καθώς υπάρχουν παραγγελιες που πρέπει να παραδοθούν.

Advertisements