Ετικέτες

, ,


 steel-logoΗ παλιά φρουρά των συνταξιούχων με αρχηγό τον Μαρμαρόπουλο αποχώρησαν από το εργατικό κέντρο και η νέα φουρνιά αναλαμβάνει να προασπίζεται, όσο μπορεί, τα συμφέροντα των απόμαχων του χαλυβουργείου της HSCo.

Σαν πρώτη συνάντηση ορίστηκε η Τετάρτη 31 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10:30 στο εργατικό κέντρο, πλατεία Αριστοτέλους πέμπτο όροφο.

Είναι προς το συμφέρον όλων μας να κρατήσουμε το γραφείο αυτό γιατί δεν βλέπω και κάτι άλλο που θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει  στα τσεκουρώματα της σύνταξής μας. Αλλά και στα άλλα, τα κοινωνικά μας.

Το βιβλίο ασφαλίσεων του ταμείου μετάλλου που το έχω ανηρτημένο δεξιά στο site γράφει “επικουρικό ταμείο εξόδου γερόντων και ανικάνων” . Λοιπόν “γερόντια” και “γριούλες” σηκωθείτε πρωί της ερχόμενης Τετάρτης ξυριστείτε, οι άντρες, και καλλωπιστείτε αι γυναίκαι! Αφήστε τα κρύα πόδια της συμβίας και το ζεστό στρώμα και άντε να δώσουμε το παρόν.

Είμαστε όλοι εδώ! Όπως είμαστε, γιατί και ‘μεις κάποτε ήμασταν!

Σημείωση: Μη ξεχάσετε να πάρετε τα αντιυπερτασικά, Viagra, ινσουλίνες και λοιπά αξεσουάρ και φάρμακα συν τα υπογλώσσια γιατί… ποτέ δεν ξέρεις! Και για να παραφράσω το τέλειωμα των συνδικαλιστικών ανακοινώσεων

Με συν-γεροντικούς χαιρετισμούς

 απομαχος

Advertisements