Ετικέτες


γραφει ο αρισταρχος

Μπροστά πάμε και δεν το πήραμε χαμπάρι;

keriΤο άκουσα, το διάβασα, το διαβάζω και ξανά και ξανά… και αδυνατώ, ομολογώ, να βγάλω κάτι που να το αποδέχεται η λογική μου. Το ξεσήκωσα και το βάζω παρακάτω προς δόξα και τιμή του βουλευτή της ΝΔ του Μιχ.Ταμήλου.  

“Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό”.

Δε ξέρω αν το εν λόγω παλικάρι έζησε με γκαζόλαμπα και την άλλη μέρα στο σχολείο βρωμοκοπούσε κηροζίνη αλλά στο ξέσπασμα του γέλιο των παριστάμενων θα περίμενα με κάποια αυστηρότητα να τον έβαζαν στην θέση του. Δεν είναι όποιος κι όποιος ο κύριος αυτός για να πετάει “μπαρντάκια” προς πάσα κατεύθυνση αλλά εκπρόσωπος του λαού στην κυβέρνηση. Πόσο αστεία μπορεί να φαίνονται τα λόγια του παρά να προκαλούν ανησυχία. Τις προάλλες ρωτήθηκε νέος υπουργός πόσο είναι το χρέος μας και… επιφυλάχθηκε! Πόσο σοβαρά είναι αυτά για νάναι σοβαρά και τα έργα τους.

Δεν ξέρω πάλι, ίσως να είναι τα παράγωγα της ομαδικής τρέλας που ζούμε. Εγώ όμως θα του δώσω του κυρίου βουλευτή και άλλες ιδέες περί οικονομίας και ενέργειας έτσι, για να καταναλώνουν οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι τόση ενέργεια όσο όλη η υφήλιος.

Γκαζιέρα! Λίγο καθαρό πετρέλαιο και δρόμο η ηλεκτρική κουζίνα.

Τενεκέ με πατημένο πριονίδι! Έτσι τέρμα στους θερμοσίφωνες.

Μεταλλικό φαναράκι για τα φαγητά! Δρόμο το ψυγείο

Σόμπα με ξύλα και να την βάλουμε στο κέντρο του σπιτιού μη και χάσουμε την ιδιότητα της κεντρικής θέρμανσης

Τηλέφωνα με μανιατό και τέρμα τα κινητά και τα τέτοια του διαβόλου.tshukuduΓιώτα Χί; Τι μας λες, Tshukudu! Σαν αυτά που έχουν στο Κογκό.

jinrikisha

 

 

 

 

 

 

 Ταξί; Όπα ρε χλίδα. Πάρε ένα Jinrikisha. Θάναι και made in Japan

Βουλευτές; Τι να τους κάνεις αφού δεν θάχει τηλεόραση. Ας βγαίνουν στα παράθυρα του καφενείου να πετάμε και καμιά παλιά ντομάτα.

Που ξέρεις κε Ταμήλο, στον δρόμο για την ανάποδη εξέλιξη του successbackstory μπορεί να ανταμώσουμε και κανένα ήρωα της επανάστασης του είκοσι ένα. Εκεί να δεις… ροχάλα!

Advertisements