γραφει ο αρισταρχος

bourkosΔεν είμαι οικονομολόγος, ευτυχώς. Δεν είμαι ένας χαρισματικός σε τίποτα. Είμαι ένας κοινός Ελληνικός νους με όλα τα προτερήματα και όλα τα ελαττώματα της φυλής. Βαρέθηκα από το πρωί μέχρι το βράδυ να ακούω για φόρους και χαράτσια για φόρους και κλεψιές. Και τρελαίνομαι να ακούω τον κάθε πολιτικό να λέει πως αυτοί, οι φόροι, είναι ύφεση αλλά δυστυχώς…

Δυστυχώς, που για να δώσετε αυτά που τους χρωστάμε γίναμε όλος ο λαός δυστυχισμένος. Πεινάμε, πονάμε, υποφέρουμε, καταθλιβόμαστε, αυτοκτονούμε!

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Τα ξέρω και το καταλαβαίνω εγώ ο βλάκας, ο απλός. Χωρίς περγαμηνές και ιδιαίτερες σπουδές. Άρα το καταλαβαίνουν όλοι, μαζί και οι διαχειριστές.

Δεν υπάρχει παρά μόνο ένας δρόμος για να ξεφύγουμε από την δύνη που μας έριξαν οι ίδιοι που διαχειρίζονται(;) αυτή την διαλόκριση. Μία και μοναδική, εκτός και μας χαρίσουν τα χρέη… οι Έλληνες Θεοί!

ΠΕΝΤΕ χρόνια πάγωμα όλων των χρεών.

Χωρίς τόκους και επιτόκια. Να ανακάμψουμε με μια κυβέρνηση άφθαρτη χωρίς ούτε ένα πρώην περί την εξουσία και με όρους ευνομούμενους για ανάπτυξη και ευημερία.

Μετά από πέντε χρόνια να αρχίσει η εξόφληση των χρεωστούμενων με ονοματεπώνυμο και ξεκάθαρη δημόσια ενημέρωση.

Μέσα σ’ αυτή την πενταετία οφείλουμε να δείξουμε αν ήμαστε άξιοι απόγονοι τέτοιας ιστορίας, αλλιώς…

Αλλιώς να κάνουμε μια αίτηση για ένταξη στην Ομόσπονδη Γερμανία σαν νέο καντόνιο. Κι από Γερμανοτσολιάδες, το μαγαζί διαθέτει πολούς.

ΥΓ. Ποιος από τους δανειστές θα το δεχτεί; ΚΑΝΕΝΑΣ! Όμως, αφορά την ύπαρξή μας. Και οι αποφάσεις καλές, κακές δικές μας.

 

Advertisements