γραφει ο αρισταρχος

“Την περιουσία μας ποιοί θα την πάρουν;”

loveboatΚυρ-Φώτη μας έπιασαν! Μας έπιασαν τα γρανάζια της κεντρο-δεξιάς και έβαλαν στο στόμα του υπουργού κ.Παναγιωτόπουλου αυτό που σκέπτονται όλοι. “Η ΔΗΜΑΡ είναι ευπρόσδεκτη να ‘ρθει όποτε θέλει ”. Που να ‘ρθεί; Μα στην διακυβέρνηση με την Νου Δου . Να τι γίνεται όταν δείχνεις καλό πρόσωπο, αλλά….

Νωρίτερα το πρωί, σε συνέντευξη με τον Χατζηνικολάου, η Ντόρα ξετυλίγει το σχέδιό της για να σταματήσει το κατρακύλισμα της κυβέρνησης Σαμαρά. Να ανοιχτεί η ΝΔ στην ΔΗΜΑΡ και να την αγκαλιάσει ώστε να γίνουν συγκυβερνήτες στο πλοίο της αγάπης, την Ελλάδα.

Καλά, η ΔΗΜΑΡ δεν είναι αριστερό κόμμα; Από ανέκαθεν η δεξιά κινούσε τον μπαμπούλα της περιουσίας που θα την πάρουν οι κουμουνιστές, αν ποτέ έβγαινε στην εξουσία. Τώρα όλα ανοιχτά στην κοινή εξουσία δεξιάς και αριστεράς; Μακάρι!  Και την περιουσία ποιοι θα την πάρουν; Οι δεξιοί ή οι αριστεροί;

Θα ήμουν ευτυχισμένος σαν Έλληνας να δω το θαύμα. Επί τέλους, να μια συμφιλίωση των Ελλήνων ανεξαρτήτως ιδεολογίας για το κοινό καλό . Αλλά σίγουρα έτσι είναι; Η Νέα Δημοκρατία σε συμβιβασμό με την σοσιάλα, την κουμούνα; Κράτα μικρό καλάθι.

Τελικά κυρ-Φώτη μπερδευτήκαμε πολύ. Πως την είδαν δηλαδή, ότι θα συμβιβαστείς εσύ με την… ποια; Την Δεξιά, την συντηρητικούρα, την αμετανόητη, την δραπέτισσα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Σαν πολύ θάρρος να έδωσες αυτουνού του υπουργού κυρ-Φώτη. Κράτα και λίγο χαρακτήρα

 

Advertisements