γραφει ο αρισταρχος

loveΠληθαίνουν οι αντιδράσεις παλαιο/νεοδημοκρατών στελεχών κατά της Νέας Δημοκρατίας(λέμε τώρα) όπως έχει σήμερα. Άκουγα υψηλόβαθμο, σοβαρό της παλιάς/Νέας Δημοκρατίας στέλεχος, συνεντευξιαζόμενο σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό να αποκαλεί την θεωρία των δύο άκρων με την απλή λέξη “ηλίθια”. Αλλά και από τις αντιδράσεις, τελευταία, παλιών στελεχών της ΝΔ αρχίζει ο μέσος Έλληνας που αενάως κινείται στον κεντρώο χώρο να αποκρυσταλλώνει γνώμη για το τι είναι τελικά αυτό το πολιτικό μόρφωμα που μας κυβερνάει σύμφωνα με τις επιταγές τοκογλύφων.

Νέα Δημοκρατία, όπως τουλάχιστον την ξέραμε, δεν είναι . ΠΑΣΟΚ, όπως τουλάχιστον το ξέραμε, δεν είναι. Τότε τι είναι;Ίσως ένα πολιτικό μόρφωμα ανάγκης για την σωτηρία της πατρίδας μας;

Σωτηρία βέβαια με ΝΑΙ σε ότι τους σερβίρει ο αόρατος τραπεζίτης  μάλλον με κατάθεση όπλων και υποταγή μοιάζει. Γι αυτό και η απλούστευση στη μαλλιαρή λέει πως δεν πουλάς πλέον αλλά ξεπουλάς . Με κορμό, λοιπόν, μια μάλλον κακοφτιασιδωμένη Πολιτική Άνοιξη και γαντζωμένο σαν θαλάσσια ψείρα ένα Βενιζελικό Σοσιαλιστικό του 5% υπόλοιπο,  άσχετο με το προηγούμενο ΠΑΣΟΚ, και με αντίπαλο έναν αδιάφθορο 39χρονο σοσιαλιστή  σχηματίζεται αυτομάτως η γνώμη πως οι επόμενες εκλογές θα τους βρουν σε ενιαίο πολιτικό εναγκαλισμό. (Μια υπόθεση κάνω)

Με γεια! Να σας δώσουμε και το κατάλληλο όνομα “Πολιτική Άνοιξη Σοσιαλιστών” ΠΑΣ! (Μια πρόταση στην υπόθεση κάνω)

ΥΓ. Βάλτε και λίγη σάλτσα μη σας μηνύσουν από τον ΠΑΣ Γιάννενα για υποκλοπή ονόματος. Πρόταση: Το ΠαΠΑΣ κάνει; Πανελλήνια Πολιτική Άνοιξη Σοσιαλιστών.

 

Advertisements