γραφει ο αρισταρχος

dryearthΠοιός θα μπορούσε να φαντασθεί πριν μερικά χρόνια τότε που τα επικουρικά ταμεία έκαναν επιστροφές στα μέλη τους λόγω υπερχείλισης των αποθεμάτων τους. Ήρθαν τα ερπετά του ζόφου που μυρίστηκαν ψοφίμι και έπεσαν πάνω στον εργαζόμενο και την συνέχειά του, τον συνταξιούχο και τους ξεπέτσωσαν .

Δουλειά και πληρωμή με αστρονομικά ποσά για ασφάλεια στο ΙΚΑ και Επικουρική και βρήκαν οι ευκολίες της πολιτικής να αντλήσουν δεξαμενές, ότι δηλαδή καταχράστηκε… από ποιους άραγε; Μας φόρτωσαν και την ρετσινιά του κλέφτη, του τεμπέλη, του ακαμάτη, του καταχραστή .

Ανάθεμα στη γενιά σας αρχιμαφιόζοι της πολιτικής. Ανάθεμα και στα τρωκτικά που σας υπηρέτησαν παριστάνοντας ανάμεσά μας τους ιδεολογικούς μας συντρόφους στους αγώνες που κάναμε για να βελτιώσουμε τη μίζερη ζωή μας. Τους ανταποδώσατε τα χρωστούμενα σε βάρος των υπολοίπων. Και σήμερα αποποιούμενοι το βρώμικο παρελθόν απολαμβάνουν αυτοί και τα παιδιά τους όσα στερούνται οι υπόλοιποι… οι ιδεολόγοι(την τύφλα μας).

 Φελλοί που παντού επιπλέετε, χαραμάδες που από παντού μπάζετε, χαμαιλέοντες που παντού παραλλάσσεσθε.

Πήρατε μαχαίρι και σέσουλα και πετσοκόβετε όπως τον γύρο τον ιδρώτα τριάντα πέντε και… χρόνων. Κοντεύετε να φτάσετε στο σίδερο με την μείωση να ξεπερνάει το 50% και ξεδιάντροπα με 18.000 ευρώ τον χρόνο τον αποκαλείτε πλούσιο για να κατευνάσετε τους εξαθλιωμένους των δέκα χιλιάδων που εξυπηρετούν τις ανάγκες τριών και τεσσάρων ατόμων, ενώ για σας δεν φτάνουν ούτε τα 50.000ετησίως! Εξαθλιωτές της Ελληνικής ζωής, ανίκανα ανθρωπάρια, προσκυνητές και λάτρεις του ανθελληνισμού.

Που νομίζετε πως μπορείτε να φτάσετε; Πόσο μακριά μπορείτε να μας πάτε;

 

Advertisements