κυραπανγραφει ο αρισταρχος

ΠΑΡΟΝ-Τον Αστέρα έχει στο μάτι ο Εμίρης–  Και τι θα κερδίσει ο κακομοίρης;

Οι 100.000 μαϊμού συντάξεις ήταν 5.000 Τι μου λες, δεν ήταν όλοι οι Έλληνες συνταξιούχοι;

Πολλοί Μητροπολίτες έβγαλαν έξω μαύρα λεφτά Χωρίς την άδεια του υψίστου;

Τρώγονται στο ΠΑΣΟΚΈχει ακόμα κρέας για φάγωμα; Ρε δεν πάτε να εξαφανιστείτε.

ΤΟ ΒΗΜΑ-Το credix φεύγει οι επενδυτες ερχονται – Κάτω από δημοσκόπιση με πρώτη την ΝΔ. Που τα βλέπετε ρε παιδιά κι εμείς οι τυφλοί κοιμόμαστε; Η ύφεση κοντεύει το 11.5% κι εσείς…με τις δημοσκοπήσεις να παίζουν από βδομάδα σε βδομάδα ανάλογα με τα κέφια του… μπάρμπα-Μήτσου του μανάβη!  

REAL news-Η τρόϊκα ζητάει κατασχέσεις καταθέσεων για μεγάλες οφειλές – Καλά υπάρχει λεφτάς που να έχει τις καταθέσεις του εδώ; Η λίστα Lagarde τι λέει; Πάει έκλεισε κι αυτή με την ίσως κάποτε παραπομπή του Παπακωνσταντίνου. “Τις πταίει” λοιπόν; Κανείς, μόνο η κακιά μας μοίρα.

1.1% μπροστά η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑΑυτές κι αν είναι καλές ειδήσεις. Άϊντε αδέρφια πάμε για ανόρθωση.

ΘΕΜΑ-Τώρα πατάει πιο γερά – Ο λόγος για τον Σαμαρά και την δημοσκόπηση. Αν ξέρατε τι κάψιμο έχει ο Έλληνας για το ποιος θα τον κλέψει, θα τον φτωχύνει, θα τον εξευτελίσει… Πόσο μακράν είστε.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ- Στείλαμε κρέατα με πανώλη στην ΕυρώπηΜπα, κάνουμε και εξαγωγές κρεάτων έστω και πανουκλιασμένα; Τότε γιατί τρώμε Γερμανικά και Γαλλικά κρέατα; Θα μας τρελάνετε.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ- Στρατιωτικά αεροδρόμια στο σφυρίΝα πουλήσουμε και τα αεροπλάνα. Αυτά που θα κατεβαίνουν, στην Εγνατία; Χμ, είναι μια κάποια λύση. Μόνο να μην μπερδεύουν το ρεύμα κυκλοφορίας.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Σαχινίδης: Θα ευτέλιζε την βουλή νέα εξεταστική για το έλειμμα Για ποιον ευτελισμό μιλάει ο πρώην υπουργός των οικονομικών; Ξέρει μήπως στα μάτια μας πως βλέπεται η βουλή; Να μην του θυμίσω τα σλόγκαν που κυκλοφορούν. Που ζουν επί τέλους;

Χωρίς ΟΣΕ μέχρι την Δευτέρα Λίγο σοβαρότητα εκεί στον ΤΡΕΝΟΣΕ δεν βλάπτει. Ταξιδιώτης έβγαλε μετ’ επιστροφής εισιτήριο Θεσ/νίκη-Αθήνα. Με την απεργία δεν μπορεί να επιστρέψει την Δευτέρα πίσω. Και αυτοί τον αποζημιώνουν σε κουπόνια του ΟΣΕ. Δεν του δίνετε καλύτερα κουπόνια για τον Μαρινόπουλο; Για το πήγαινε δεν γίνεται λόγος. Εκείνο χάθηκε. O OSE o mores!

Lagarde: Λάθος συνταγή αλλά συνεχίζουμεΚύριε και Θεέ! Ο άρρωστος τελειώνει κι αυτοί συνεχίζουν την λάθος κούρα. Αυτά τα οικονομικά που τα μάθατε να πάω να μάθω να σουβαντίζω!.

Η ΑΠΟΨΗ – Ξανακάνει ΠΑΣΟΚ το ΠΑΣΟΚ – Με παλιά υλικά τι θα χτίσεις; Παλιόσπιτο θα χτίσεις! Για να μην θυμηθώ τον σχωρεμένο τον Γιαννόπουλο.

Τσίπρας, να παίζει το τρανσίστορ τ’ Αμερικάνικα Γιατί, ως τώρα τι σταθμό ακούγαμε ρε παιδιά; The voice of… Russia?

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΞ – Κερδίζει την μάχη των τρένων η κυβέρνηση – Και χάνει τα τρένα!

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – Διαγράφουν χιλιάδες αιώνιους φοιτητέςΑν διέγραφαν και κάποιους αιώνιους βολευτές τι καλά που θάταν.

ΕΘΝΟΣ – Δόγμα πυγμήςΑπέναντι στην εργατιά και στην ισοπέδωση κάθε εργατικής κατάκτησης; Με τους φοροφυγάδες γιατί δεν δείχνετε λίγη από την πυγμή σας; Σπλάχνα σας είναι;

ΤΟ ΧΩΝΙ – Βόλεψε την αδερφή του, βρίζει τους απεργούς – Ο λόγος για τον Χατζηδάκη. Τι το αξιοπερίεργο; Στην Ελλάδα δεν ζούμε; Η μοιρασιά γίνεται με την μέθοδο του Καραγκιόζη. Δικά μου-δικά σου- δικά μου. Κόβεται το…χούϊ;  

Advertisements