γραφει ο αρισταρχος

απαγορευμενηΈνα κοινοβούλιο, μια απαγορευμένη πόλη που κατοικοεδρεύουν οι “εκλεκτοί” και δεν κάνουν τίποτε άλλο τα τελευταία τρία χρόνια παρά πως θα μας σταυρώσουν για να σώσουν τις προηγούμενες επιλογές των ιδίων και συνομοίων τους. Και σ’ αυτό τον σκοπό τοποθετούν τεχνοκράτες(Οι  την τέχνην κατέχοντες). Κοινώς υπερσύγχρονα βιολογικά robot που αγνοούν πλήρως τον πρώτον του Αγάθωνα κανόνα “ότι ανθρώπων άρχουν”. Το “ουκ αεί άρχουν” δεν τους νοιάζει γιατί υπάρχει αλληλοκάλυψη. Το δε “συμφώνως τω νόμω άρχουν” καλά Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει.

Ο πρώτος τη τάξει σήμερα είναι ο κ.Στουρνάρας Γιάννης υπουργός οικονομικών και σ’ αυτό απευθυνόμενος

Αξιότιμε Υπουργέ κε Στουρνάρα Γιάννη(το αξιότιμε δεν είναι τίτλος αλλά savoir vivre)

Είμαι ένας από τα οκτώ εκατομμύρια Ελλήνων που σας μισούν. Σου φαίνεται ο αριθμός τυχαίος ή υπερβολικό το μίσος. Είναι βέβαια λίγο αυθαίρετος ο αριθμός αλλά με κάποια λογική εξήγηση βασισμένη στου Παπανδρέου την δήλωση ότι τον επόμενο χρόνο θα υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια. Δύο εκατομμύρια άνεργοι επί τέσσερα άτομα κατά μέσο όρο η οικογένεια(και λόγω συμπαράστασης δεν σας αγαπάει κανείς από την οικογένεια) έχουμε 8εκατομ.Βλέπεις; Μέσα στο μίσος είσαι και συ γιατί απλά είσαι κάτοικος της απαγορευμένης πόλης του μίσους και ένας που ασχολείται με τα μέτρα του μίσους..

Έψαξα να βρω τι σημαίνει το όνομά σου. Το μόνο που βρήκα είναι το Στούρνος. Σκληρή πέτρα ή ξύλο απελέκητο. Δεν κολλάμε βέβαια σ’ αυτό γιατί απλά δεν με νοιάζει το όνομά σου.

Δεν είσαι πολιτικός αλλά τεχνοκράτης, και με πλούσια εμπειρία στα κοινοβούλια. Σε έβαλε ο Αντώνης μέσα στην απαγορευμένη πόλη και νιώθεις το σφίξιμο. Αλλά ενεργείς σαν καθαρός τεχνοκράτης, ένας ας πούμε εξολοθρευτής που δουλεύει με κομπιούτερ και αριθμούς. Όλα ψυχρά και ντρέτα. Δυό και δυό κι άλλα δυό… Τα υπόλοιπα της πολιτικής περί κοινωνικότητας και ανθρωπισμού τα άφησες στους πολιτικούς γι αυτό και η δήλωση που έκανες “αυτή η κυβέρνηση θα σώσει την χώρα και η επόμενη θα κάνει κοινωνικό έργο” ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Κυνικός σαν ψυχρόν ύδωρ.

Καινοτομείς στο φορολογικό βάζοντας να πληρώνουν οι… με μηδενική δήλωση. Για νάχω τον Γιωργάκη από απέναντι να μου κουνάει τις μηδενικές του δηλώσεις λες και με λεν Στουρνάρα. Για να μου κουνάει ο Μήτσος το χαρτί της εφορίας για το “πολυτελείας” αυτοκίνητο των 2.000κυβικών πετρέλαιο δωδεκαετίας(!) με την ατυχία τα πέντε νάναι στην Γερμανία. Δηλαδή για να καταλάβω, αν φέρω από κει αυτοκίνητο εικοσαετίας στην Ελλάδα θα γίνει ενός έτους;  Να και ταξίδια στο παρελθόν ή στο μέλλον; Τι θα κάνεις με αυτές τις αποδείξεις δεν ξέρω. Γέμισαν οι τσέπες μου. Ξέρω θα χαμογελάσεις πονηρά με την σκέψη στα 666. Γιατί όχι. στο ίδιο μαγαζί είστε όλοι από το ίδιο γραφείο παίρνετε εντολές..

Ξέρω πως δεν έχεις τέτοιο πρόγραμμα μέσα σου, για ακροάσεις πολιτών. Και η απαγορευμένη μισητή πόλη έχει τους νόμους της. Πάντως δεν σε βλέπω να απασχολείσαι με στικάκια και cd. Και καλά κάνεις. Εγώ θα σε προτιμούσα στο υπουργείο δικαιοσύνης μπας και τους βάλεις όλους μέσα. Όπως και νάχει το πράγμα σε βλέπω σαν τον Mr Smith στο μεγάλο Matrix που μας έχουν εγκλωβίσει και μεις υπολειπόμαστε κατά έναν Neo(ένας)

Κε υπουργέ κάντε μας μια χάρη σε μας τα οκτώ εκατομμύρια. Επειδή είστε προγραμματισμένος να βγάλετε κάτι που θα το αποσπάσετε από τις σάρκες μας. Αν δεν μπορείτε να μας δείτε σαν ανθρώπινες οντότητες πάρτε δρόμο από την απαγορευμένη πόλη πριν σας δούμε σαν τενεκεδομηχανή.

Μετά τιμής ένας των οκτώ εκατομμυρίων.

ΥΓ. Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου δεν είναι πανάκεια για κάθε νόσο και κάθε μ… είναι παράκαμψη της Δημοκρατίας με ότι σημαίνει αυτό.

Advertisements