γραφει ο αρισταρχος

εφημεριδεςΤα φύλλα των εφημερίδων της Κυριακής βγήκαν εκτάκτως σήμερα Σάββατο 22/12

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

-Κτίζει κόμμα ο ΣτουρνάραςΚόμμα δεν μπορεί να κτίσει αλλά είναι η απάντηση στο ερώτημα “Οι υπουργοί πρέπει να είναι κοινοβουλευτικοί;” Όχι! Αρκεί να να μην είναι “με τις ευλογίες των ξένων που τους θεωρούν δικό τους άνθρωπο” όπως λέει η εφημερίδα.  Τον θέλουμε δικό μας εργαλείο κάτω από την αποκλειστική και απόλυτη εντολή του Έλληνα πρωθυπουργού για το καλό και μόνον της Ελλάδας.

Αισιοδοξία… ότι στο 2013 πιάνουμε πάτοΦαίνεται ότι και ο πάτος έχει διαβαθμίσεις. Αλλιώς δεν εξηγείται, γιατί ο περισσότερος κόσμος έγινε μόνιμος κάτοικος του πάτου από πολύ καιρό. Αλλά και η αισιοδοξία σαν ευχή ακούγεται. Ακολουθούμε την ρήση του Σόϊμπλε και του Ράϊχενμπαχ πως αν δεν πιάσουμε πάτο δεν θα ανεβούμε. Κι αυτό με τρομάζει. Με τρομάζει πολύ.

-Δύο πρώην υπουργοί ένα βήμα πριν τον ΚορυδαλλόΜόνο δύο; Έφτασαν τόσοι για να ρημαχτεί η Ελλάδα. Ποιος δουλεύει ποιόν.

-8 μήνες παιδεύεται ο Εμίρης του Κατάρ για να κατοχυρώσει το νησί που αγόρασε στο ΙόνιοΚαλά βρε Εμίρη μου δεν ήξερες. Δεν ρώταγες και κανέναν… κακο-(ε)μοίρη; Θα μάθαινες την αλήθεια μόνο από αυτόν. Είχα γνωστό που ζούσε στην Ελλάδα τριάντα χρόνια σαν αλύτρωτος Έλλην που ήρθε από την πόλη γιατί δεν του έδιναν ιθαγένεια!

ΤΥΠΟΣ

-Galopp της Rass. ND:24.8% ΣΥΡΙΖΑ:25.5%. Σαμαράς:49.6% καταλληλότερος Τσίπρας:28.8Πάλι η ίδια παραλογία. Ή παράλογη ακούγεται η ερώτηση και άρα έχει την αντίστοιχη απάντηση. Ειδάλως βάλτε τον Σαμαρά στην θέση του Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τις εκλογές στα σίγουρα και να ικανοποιήσει τους ερωτώμενους για το “ίνδαλμά τους”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

-Ο διάλογος ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ τελείωσε πριν αρχίσει. Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αν και είναι φανερό, ποιος φοβάται μην τον παρασύρει ο άλλος. Δηλαδή ποιος παίζει το θεριό και ποιος τον Γιάννη.

ΕΘΝΟΣ

-Galopp-βόμβα από την Mark. 81.4% (των ερωτηθέντων)  προβλέπει αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού το 2013.Οι άμεσοι αποδέκτες αυτού του μηνύματος το έλαβαν; Το ερμήνευσαν; Του κοτσάρισαν βαθμό επικινδυνότητας; Ή απλά είπαν άλλο ένα galopp; Προσωπικά πιστεύω πως ούτε το είδαν. Εδώ ψηφίζουν αμελέτητα(!) νομοσχέδια, όπως το μνημόνιο.

ΧΩΝΙ

-Μην πληρώσετε το χαράτσι στην ΔΕΗ. Δεν μπορούν να σας κόψουν το ρεύμα.- Με τέτοια ακροβατικά αλαλούμ απορώ πως μας παίρνουν στα σοβαρά οι δανειστές και μας εμπιστεύονται τόσα δις. Θυμάστε την γριά με την κουνιστή πολυθρόνα; Θαύμα παιδάκι ‘μ!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

-Η Ευρώπη χρηματοδοτεί ο Σαμαράς μοιράζει. Τώρα μας είπες κάτι. Δηλαδή γινόταν πρώτα κάπως αλλιώς; Και επειδή δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει πως θα τα δώσουμε πίσω(αυτό σημαίνει “το χρέος δεν είναι διαχειρήσιμο”) αυτά τα λεφτά να σημειώσω πως οι “κουτόφραγκοι” ήδη τα πήραν και θα πάρουν πίσω και άλλα πολλαπλάσια, με χίλιους τρόπους.

-Γιατί η Τρόϊκα θέλει μικρό στρατόΈλα ντε! Γιατί;

ΑΞΙΑ

-Γ.Πανταγιάς: Αργεντίνικο ή Ευρωπαϊκό ταγκόΠροσωπικά θα προτιμούσα Ελληνικότατο τσάμικο με φουστανέλα χωρίς βρακί. Και κλαρίνο μονοκόμματο, όχι σπαστό. Καλή είναι και μια κρανιά κεντημένη Φ10 για να αντέξει, αν και τα μόρια είναι μαλακά. Να δω πόσοι διασώστες θα μας ξαναβγούν να μας διασύρουν και ύστερα να μας επαναφέρουν.

Ρε, σαν νάμαστε μεγάλα Τόϊα, έ;

Καλό Σ/Κ, Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά χαρούμενα(όχι σαν τα τελευταία).

Advertisements