Πασαρέλα των ILLUMINATI ο βροχερός Ουρανός του Λονδίνου; Ti θα λανσάρουν; Θεούς, Δαίμονες, ή επιδρομή ATIA;

Ένα Πιθανό Σενάριο
“This is for Everyone”  έγραφε η τεράστια   φωτεινή  επιγραφή μέσα στο Ολυμπιακό  Στάδιο του Λονδίνου, κατά την τελετή  έναρξης, δηλαδή «Αυτό είναι για όλους».
Αυτό το καταλάβαμε, το εμπεδώσαμε. Η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως άλλωστε… Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στο Διαδίκτυο για το τί θα μας παρουσιάσουν. Κυρίαρχα σενάρια λένε ότι θα μας εμφανίσουν τον Αντίχριστο σε ένα γιγάντιο show  πάνω από το Λονδίνο. Άλλα σενάρια λένε ότι θα παρουσιάσουν το Μαιτρέγια τον ψευδο-Χριστό. Άλλο σενάριο μιλάει για την συντονισμένη εμφάνιση διαφορετικών «Μεσσιών», αναλόγως τη γεωγραφική περιοχή. Στους Χριστιανούς το Χριστό, στους Μουσουλμάνους το Μωάμεθ κ.ο.κ.
Πάντα μέσω των δορυφόρων που «Ελέγχουν» την κάθε γεωγραφική περιοχή…
Άλλο σενάριο προβλέπει την εμφάνιση εξωγήινων στον ουρανό (ολογράμματα).  Διαβάσαμε τα σενάρια και καταλήξαμε στο εξής:  Για να φέρουν το Μεσσία, θα πρέπει να έχει προυπάρξει  μίαΠαγκόσμια Κρίση, στην οποία  ο Μεσσίας θα πρέπει να δώσει τη λύση. Κάτι δηλαδή σαν το ΔΝΤ που μας έφερε ο ΓΑΠ. Αφού  δημιούργησαν την κρίση, ήρθε ο ΓΑΠ σαν Μεσσίας, απέκλεισε  άλλη δυνατότητα δανεισμού από τις αγορές, και παρουσίασε σα λύση-μονόδρομο το ΔΝΤ. Έτσι και τώρα. Πρέπει να υπάρξει Παγκόσμια Κρίση για να φέρουν το Μεσσία.  Λίγο άσχετο να τον φέρουν έτσι, στα καλά του καθουμένου, σε μιά ανθρωπότητα που είναι κατά βάση άθεη.
Θεωρούμε ότι το επικρατέστερο σενάριο,  είναι να λανσάρουν «Εισβολή Εξωγήινων». Μία Παγκόσμια απειλή, στην οποία θα κληθεί η Ανθρωπότητα να ενωθεί σαν ένα Ενιαίο  Κράτος, με  ένα Νόμισμα, μία Οικονομία, μία Ενιαία Άμυνα  κάτω από Έναν Παγκόσμιο Κυβερνήτη, ο οποίος θα είναι πανίσχυρος, άτρωτος και αήττητος για να μπορεί να τα βάλει μαζί τους.

Διαβάζουμε στην Αποκάλυψη του Ιωάννη (ιγ,4): «…και προσκύνησαν και το θηρίο και έλεγαν: ποιός μπορεί να παραβγεί με το θηρίο και ποιός μπορεί να πολεμήσει εναντίον του»; Εδώ βλέπουμε την ανθρωπότητα να κορδώνεται, να  τον καμαρώνει, να τον  παραδέχεται σαν τόσο ισχυρό που οι ΕΧΘΡΟΙ, δεν θα μπορέσουν  να τον καταβάλλουν…
Αυτόν τον ηγέτη πάνε να φέρουν λίγο αργότερα. Στο Λονδίνο, θα πρέπει να κάνουν μία «συνδυασμένη καταστροφή – combined disaster» , που θα μπορούσε να είναι:
1.     Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ  εισβολή των Εξωγήινων, δηλαδή, αέρας κοπανιστός με το πρόγραμμα BLUE BEAM PROJECT (μπλέ ακτίνα) .

2.     Τα πραγματικά πυρά που θα πέσουν, για αναχαίτιση των «εξωγήινων» από τις δυνάμεις ξηράς (πυροβολικό,κλπ) που έχουν κατακλύσει το Λονδίνο όπως μας διαφημίζουν οι «Υπεύθυνοι Ασφαλείας». Έτσι προκύπτει και η εικόνα της κάρτας combined disaster, με το Big Ben να γκρεμίζεται από έκρηξη,  και τους Άγγλους να τρέχουν να σωθούν από τα συντρίμια!

Όλα αυτά, αν γίνουν, θα γίνουν με συντονισμένη προβολή ολογραμμάτων από δορυφόρους, εκπομπή ειδικών συχνοτήτων (χαμηλές συχνότητες – κύματα Θ ; – που κάνουν τον εγκέφαλο πολύ δεκτικό σε υποβολή – υποσυνείδητη χειραγώγηση, πλύση.  Το σχέδιο μπλέ ακτίνα θα είναι ο πρωταγωνιστής, αφού μετατρέπει τον κοπανιστό αέρα σε τρισδιάστατη οθόνη! Όπου μέσα κινούνται τα πάντα. Άνθρωποι, αντικείμενα, κλπ.
Υπάρχει πιθανότητα το show να περιλαμβάνει και νεκραναστάσεις.  Άλλωστε αναφέρεται και στην Αποκάλυψη, ότι θα κάνει απίστευτα «θαύματα» θα αναστήσει μέχρι και νεκρούς. Αλλά θα είναι όλα οφθαλμαπάτη για «να πλανήσει και τους εκλεκτούς». Επιτυχής πρόβα σε νεκρανάσταση έγινε με τον μακαρίτη τον ράπερ Tupac .Tον «ανέστησαν» για τις ανάγκες μίας συναυλίας, και οι θαυμαστές τους τον είδαν ολοζώντανο να τραγουδά και να χορεύει. Στο τέλος της συναυλίας τον «έκλεισαν». Ακούστηκε ένα «παφ» και  ο Tupac εξαφανίστηκε, αφήνοντας του θαυμαστές του ξερούς!

Οπότε αν δείτε το μακαρίτη τον παππού σας, ή τον Michael Jackson, μη μασήσετε!

Επισημαίνουμε τα εξής:  Κάποια σενάρια  ιδιατέρως στο αγγλόφωνο διαδίκτυο μιλούν για διαδραστική επαφή θεατών-τηλεόρασης, υποβολής σκεπτομορφών με τη χρήση χαμηλών συχνοτήτων. Αυτό δεν γίνεται έτσι απλά, με συχνότητες. Για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να υπάρχειεμφύτευμα μέσα στον άνθρωπο,  το γνωστό μας RFID chip,  το χάραγμα που αναφέρει η Αποκάλυψη. Αυτό θα λειτουργεί σαν πομπός και δέκτης. Όποιοι το βάλουν μέσα τους, θα παίρνουν σκέψεις απ’ έξω και θα στέλνουν τις δικές τους…..Ο πλήρης Νοητικός έλεγχος.

Στο αγγλόφωνο μέρος του διαδικτύου δεν είδαμε ιδιαίτερη αναφορά στο RFID chip και ότι αυτό θα ολοκληρώσει το νοητικό έλεγχο! (Πέρασε και ο ΝόμοςObama  για την υποχρεωτική….Ασφάλιση – πρόδρομο του τσιπαρίσματος)  Αυτό σημαίνει ότι η πληροφόρηση που δίνεται εκεί, έιναι ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!  Eνώ το ελληνόφωνο διαδίκτυο είναι σαφώς πιό υποψιασμένο για το θέμα των RFID chip και την εφαρμογή τους! Ορθόδοξη Ελλάδα δεν μασάς…

Αξίζει να παραθέσουμε ένα βίντεο(reversed official song of Olympics 2012), στο οποίο ακούγεται η μουσική που παίχτηκε στην τελετή Έναρξης, παιγμένη όμως ανάποδα…. Διακρίνονται ευκρινώς τα υποσυνείδητα μηνύματα:

Ακούγονται οι φράσεις:
OUR  SOLDIERS   WILL  STAND
JOIN  US
SHOOT  THEM  ALL  DOWN
EVERYONE  WILL  BE SAFE
SAFE
Δηλαδή: Οι στρατιώτες μας θα πολεμήσουν. Ελάτε μαζί μας. Πυροβολήστε τους. Θα είναι όλοι ασφαλείς. Ασφαλείς.
Τα συμπεράσματα δικά σας….
Τελειώνοντας, να παραθέσουμε το επίμαχο κομμάτι από την Αποκάλυψη: (ιγ’ 13-18)
 «Έκανε μεγάλες τερατουργίες, ως και φωτιά να κατεβαίνει από τον ουρανό μπροστά στα μάτια των ανθρώπων. Παραπλανούσε τους κατοίκους της γής με τις τερατουργίες  που του επιτράπηκε να κάνει με εντολή του θηρίου, προτρέποντάς τους να κάνουν ένα άγαλμα (….!) του θηρίου, που είχε δεχτεί την πληγή της μάχαιρας και όμως ζούσε.  Επίσης του επιτράπηκε να ζωντανέψει  το άγαλμα του πρώτου θηρίου, ώστε να μιλήσει το άγαλμα  και να κάνει να θανατωθούν όσοι δεν το προσκυνήσουν. Το θηρίο υποχρεώνει όλους, μικρούς και  μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να χαράξουν  σημάδι πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους. Κανείς δε θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνον αυτός που έχει χαραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ χρειάζεται η σοφία. Όποιος έχει μυαλό, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου. Ο αριθμός του είναι χξς’. (666)
Aelius Maximus
 
Advertisements