γραφει ο αρισταρχος

Να και ‘’κίνημα’’ υπουργών ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΩ, ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΩ!

Δεν ξέρω κατά πόσο σ’ αυτό το ‘’κίνημα’’ ανήκει και ο πρόεδρος της βουλής κος Μεϊμαράκης αλλά, την στιγμή που στον αέρα έξη δισεκατομύρια ευρώ ζητούν χορηγό ακούγεται αλλόκοτο να πληρώνουμε για κανάλια, γυμναστήρια και σάουνες στην βουλή!

Όσοι από τους βουλευτές θέλουν να αδυνατίσουν ας πάνε σε ιδιωτικά γυμναστήρια. Βέβαια θα τους κοπεί επίδομα αδυνατίσματος. Αυτό είναι σίγουρο. Και το πιο σίγουρο ότι θα χρειαστούν άδεια από το σωματείο υπαλλήλων της βουλής. Καθ’ ότι σ’ αυτούς ανήκει το γυμναστήριο!

Αμάν ρε παιδιά, με άδεια γιατρού πήρατε τέτοια χορηγεία; Ή αντί κάποιας αύξησης που δεν δόθηκε ποτέ. Και τέλος πάντων τι σόϊ εργαζόμενοι και σε ποιά κάστα εργαζομένων ανήκετε;

Λέγαμε λοιπόν για τα έξη δις που αν δεν βρεθούν μέχρι το Σεπτέμβρη τότε θα κλάψουν πάλι τα γνωστά θύματα. Οι γνωστοί κρατικοί χορηγοί. Μισθοί και συντάξεις!

Τότε, ας φωνάξει τουλάχιστον ο Σαμαράς ‘’ Μην κουνηθεί κανείς, γίνεται ληστεία!’’. Για νάχουμε και κάποια συμπαράσταση στους συμπάσχοντες Ισπανούς.

Το κανάλι της βουλής απασχολεί τρία εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για την λειτουργία του. Γιατί; Αφού έχετε την ΕΤ1 να κάνει αναμεταδόσεις. Κλείστε το κανάλι μέχρι …για καλύτερους καιρούς. Περιμένετε, θα το εξετάσει ο Μεϊμαράκης και θα αποφανθεί. Στον αέρα βρίσκεται πρόταση του Χ#Νικολάου για web-tv με προσωπικό πέντε άτομα –σήμερα 80 άτομα- και μηδενικό άλλο κόστος. Πουλήστε και την άδεια(ποια άδεια;) 4-5 εκατομμύρια. Να και περικοπές απ’ τον αρμόδιο υπουργό.

Και να που ο νέος πρόεδρος της Βουλής αναγνωρίζει την Βουλή-ΤV σαν μέσον προβολής του σοβαρού έργου των εκπροσώπων μας στην Νομοθετική εξουσία.

Κύριε πρόεδρε της βουλής λάθος γνώμη έχετε για το τι φταίει και είστε το κόκκινο πανί για τους ψηφοφόρους σας. Με την vouli-tv δεν αναστέλλετε τα γιαούρτια που προορίζονται για ρίψη προς τα παιδιά σας τους βουλευτές.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ! (τόπε κι ο Μεϊμαράκης εννοώντας κάτι άλλο).

Σήμερα συναντάται(συναστήθηκαν) η Ελληνική κυβερνητική τρόϊκα για να βρούν τα έξη δις. Για να το πω λαϊκότερα. Όταν στον αέρα τριγυρνάει ένα αγγούρι όλοι πιάνουν ντουβάρι! Έτσι δεν γίνεται ή τέλος πάντων γινόταν στα καράβια με το σαπούνι; Ποιος έκανε την αποκοτιά να σκύψει να το σηκώσει; Κανείς!

Όλοι στον τοίχο κολλημένοι. Εδώ το αγγούρι έξη δις ζητάει οδό διαφυγής. Οι επαγγελματίες της πολιτικής το ξέρουν καλά και φυλάγονται. Άλλωστε αυτοί κρατούν το μαχαίρι αυτοί κρατούν και το πεπόνι. Ηρεμίστε όμως, με τις δηλώσεις του κυρ-Φώτη νέα μέτρα για φέτος τέρμα.

Βέβαια ο Στουρνάρας δεν είπε ούτε ΝΑΙ ούτε ΟΧΙ σε ερώτηση για οριζόντιες περικοπές. Με το πόπολο όμως τι γίνεται; Ποιοι θα την πληρώσουν αυτή την φορά;

Να κάνω ερωτήσεις του τύπου ‘’ Τι έγινε με το κατεπείγον της ΑΟΖ κε πρωθυπουργέ;’’. Άσε εγχειρισμένος άνθρωπος είναι, αναγκάζεται να κάνει και γαργάρες. Τι τα θες τα δύσκολα.

Όσο για την ΔΗΜΑΡ. Μπορεί να δίνεις κε Φώτη μου την εμπιστοσύνη σου στον κο Στουρνάρα χωρίς αστερίσκους αλλά αυτοί που σε ψήφισαν έβαλαν τέτοιους αστερίσκους. Το ξέχασες;

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ. Αλήθεια;

ΙΔΩΜΕΝ!

Τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα τι θα κάνεις; Ή θα μας πείσεις πως θα γινόταν κάπως αλλιώς. Το ξέρατε όλοι σας. Αυτή είναι η λύση. Η ίδια του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ. ΄Ηξερες κάτι άλλο; Απλά πράγματα, μετρούσαν τα ψηφαλάκια. Τα πήρες και τους στήριξες. Τώρα; Επιμένεις για ΔΗΜΑΡ; Μάλλον ΔΗΜ! Χωρί ΑΡ. Το ΑΡ έχει απαιτήσεις. Αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς μην μας δουλεύεις.

Τώρα πάπαλα. Μ’ αρέσει που τα γκάλοπ δείχνουν τα ίδια ποσοστά με τις εκλογές, αλλά το 78% ΑΠΑΙΤΕΙ διαπραγμάτευση έστω και με έξοδο από το ευρώ. Αυτό κυρ-Φώτη πως σου φαίνεται;

Ή μιλάμε για μεγάλη παράκρουση ή για την τελευταία προειδοποίηση στην επερχόμενη κοροϊδία.

Θάναι όμως η τελευταία. Πιστέψτε με!.

Advertisements