γραφει ο αρισταρχος

Φτάσαμε στην τελευταία βδομάδα πριν τις εκλογές. Όσο μυαλό μας άφησε ο Βενιζέλος και Παπαδήμος θα μας το πάρουν οι δύο μονομάχοι. Και ιδιαίτερα η ΝΔ.

Μοιάζουν με δύο μπακάληδες που ο καθένας αντί να διαλαλεί τα προϊόντα του κοιτάζει να βγάλει σκάρτα τα προϊόντα του αντιπάλου του.

Νομίζετε πως αυτό που στοχεύετε, είμαστε εμείς οι αναποφάσιστοι; Απλά στοχεύετε πάνω στην αηδία μας και την ξεχειλίζετε. Κι εκείνο το γιατί, της μικρής προς τον δάσκαλο, είναι ότι χειρότερο έχω δει. Και μην ανακατώνεις την Αννούλα του Αντρέα ωρέ Αντωνάκη. Εκείνος την έδειχνε για μασκότ και όχι για … εισαγγελέα!.

Δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα για να μας κυβερνήσετε. Αντιλαμβάνεστε την ευθύνη που θα αναλάβετε; Έχετε να διορθώσετε λάθη δεκαετιών, την ανικανότητα του ΓΑΠ και την διαχείριση ενός λαού που βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπως όταν είχε τελειώσει ο πόλεμος.

Δεν δίνετε δεκάρα για το που έφτασε η ακροδεξιά, από την δική σας ανικανότητα.

Κλέφτες και καταχραστές των δανεικών που έγιναν χρέη μας κυκλοφορούν ελεύθεροι, γιάπηδες που δεν τους αγγίζει/άγγιξε τίποτε και κανένας . Τελικά ο Άκης τα πήρε όλα;

Κουραστήκαμε, αποκάμαμε. Και τα χαράτσια, φόροι, τόκοι και όλα αυτά τα χαρούμενα έρχονται προσαυξημένα και πιο λυσσαλέα.

Είστε και οι δύο κοντά στο ένα τέταρτο των ψηφοφόρων(από 25% ο καθένας). Πως μπορείς να βρίζεις αισχρά και επιτιμητικά το 25% του λαού επειδή απλά και μόνο δεν ψηφίζει εσένα.

Τελικά ο κοινωνικός ξεπεσμός ξεπερνάει κατά πολύ αυτόν τον οικονομικό. Δεν είναι που μας λείπουν τα χρήματα, μας λείπει πάνω από όλα η λογική και συνανθρωπιά. Και τα χρήματα, μπορεί να βρεθούν. Ο σεβασμός και η αγάπη στον διπλανό μας χάθηκαν. Χάθηκαν μαζί με τα δανεικά.

Advertisements