γράφει ο αρίσταρχος

Την στιγμή που η Ελλάδα επαληθεύει την θεωρία της πεταλούδας και, όλοι πλην των Γερμανών της Μέρκελ, μιλούν για το σώσιμό μας από την ευρωέξοδο κάποιοι ανεβάζουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη παίζοντας. (video)

Ενώ εδώ, κάποιοι ανεβάζουν την πίεσή μας στα ύψη παίζοντας με το … καναρίνι τους. Τ’ άκουσα στις ειδήσεις και δεν το πίστευα. Το 2011 έφυγαν στην Γερμανία μετανάστες 1500 γιατροί! Επιτροπή από Γερμανικά νοσηλευτικά ιδρύματα ήρθαν στην Ελλάδα και μαζεύουν βιογραφικά από γιατρούς. Έχουν λέει ανάγκη από 3.000 Έλληνες γιατρούς. Γιατί όπως λένε, είναι εγκεφαλικοί και διαθέτουν πνεύμα(γι αυτό, καμιά διαφωνία), σ’αντίθεση με τους Γερμανούς γκατζετάκηδες.

Επειδή ανέβασα πίεση είπα να το ξεχάσω αυξάνοντας την αδρεναλίνη μου, έστω και από του καναπέος. Δείτε το video. Wingsuit basejumping the art of flying. Αξίζει.

Και ίσως να ξεχάσετε τον θυμό σας που ακούτε τον Βενιζέλο να μιλάει για κεντροαριστερά και τον Αντώνη για κεντροδεξιά. Λεηλάτησαν το Λαος και άφησαν ακάλυπτη την άκρα δεξιά. Στην άκρα αριστερά έχουν ακρίτα φύλακα. Έτσι το πρόβλημα είναι ο Τσίπρας. Κι άντε να τον τοποθετήσεις στην Βαβέλ ιδεολογιών.

Παρντόν, υπάρχουν ιδεολογίες την σήμερον ημέρα; Καλύτερα δείτε το video, αξίζει.

Advertisements