γραφει ο αρισταρχος

Όλοι οι Έλληνες παρακολουθούμε τελευταία μαθήματα οικονομίας στο ανοικτό πανεπιστήμιο των ΜΜΕ! Κι αυτό είναι τόσο απαραίτητο για να μπορέσουμε να κατασταλάξουμε τι επί τέλους θα ψηφίσουμε τις 17 Ιουνίου. Γιατί το θέμα, μόνο πολιτικό δεν είναι.

Δραχμή ή ευρώ; Ευρώ ή δραχμή; Ιδού η απορία.

Και ο καθένας βάζει τις δικές του προφητικές ικανότητες για να σε πείσει τί από τα δύο δεν θα σε στείλει στην καταστροφή για την αποφυγή της οποίας ενώθηκαν οι δύο αντίπαλοι της ΝΔ. Ντόρα και Αντωνάκης. Ποιοι; Αυτοί που συνέβαλλαν στην καταστροφή!

Λαπαβίτσας: Η Ελλάδα είναι πιασμένη στο δόκανο και αργοπεθαίνει. Μόνο με την δραχμή θα κερδίσει  την εσωτερική αγορά και ίσως σωθεί.

Κι αυτή την χασούρα της αγοράς την βλέπουμε περίτρανα στον φράχτη του Έβρου και με την ανάθεση του 50%(τουλάχιστον) στους Τούρκους λόγω μικρότερης προσφοράς.(Καλά αυτοί δεν μας απειλούσαν αν προχωρήσουμε στην κατασκευή του φράχτη; Έ ρε, τι κάνει ο σατανάς το χρήμα!)

Βενιζέλος: Έξοδος από το ευρώ ίσον καταστροφή. Αυτός όμως λίγο δύσκολα πείθει λόγω απώλειας της έξωθεν καλής μαρτυρίας. Άσε Ευάγγελε, οργάνωσε τώρα το κόμμα και βλέπουμε τα επόμενα πενήντα χρόνια. Ούτως ή άλλως το μαγαζί τόδεσες στους τοκογλύφους μέχρι το 2042, και με την ουρά του ποντικιού μάλιστα!

Ο Τσίπρας προσπαθεί να οργανώσει όλη την Ευρώπη, μια και διαβλέπει πως το πείραμα οδεύει και στις άλλε χώρες. Ήδη η Ισπανία ετοιμάζεται για ντου στον μηχανισμό στήριξης. Κι αυτοί βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα από την Ελλάδα και το διαπιστώνουν μέρα με την μέρα.

Ήρθε και το καλοκαιράκι με τα δωράκια του. Μειώσεις μισθών, συντάξεων. ΕΤΑΚ. Εφορία με νέα κακόγουστα μέτρα και γαμψά ακονισμένα νύχια. Νέο χαράτσι της ΔΕΗ(λες και πληρώθηκε το πρώτο).

Αν προσπαθήσεις να τα παρακολουθήσεις όλα αυτά θα νιώσεις σαν να σε δέρνουν όλοι μαζί. Και συ πρέπει να αποφασίσεις σε λίγο τι θα ψηφίσεις, με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις.

Η σχωρεμένη η μάννα μου είχε μια χοντρή κρανιά στην γωνία για λόγους διαπαιδαγώγησης. Με μια τέτοια κρανιά τι κάνεις; Μαστιγώνεις ή αυτομαστιγώνεσαι;

Ένα όνειρο τόλμησε αυτός ο ταλαίπωρος Έλληνας να ζήσει, και το σβερκώσαν κανονικότατα.

Μάθαμε να ζούμε μ’ αυτή την κατάρα ή αποτελεί μέρος του DNA μας. Τι να πει κανείς.

Advertisements