γράφει ο αρισταρχος

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Θυμάμαι που διάβασα κάπου ότι σύμφωνα με τον γέροντα Παίσιο “Θα έχετε κυβέρνηση και δεν θα έχετε”.

Ναι, έχουμε κυβέρνηση και δεν έχουμε. 92 παραθυράκια σε νόμους ψηφίστηκαν χτες. 92 παραθυράκια για καλούς πελάτες ! Κι ακόμη δεν προκηρυχτήκαν εκλογές !

Ότι προλάβουμε! Βαράτε βιολιτζήδες, ο κόσμος καίγεται και το μ@#$@νί χτενίζεται.  Ότι παροιμία και να βάλετε μέσα είναι. Αυτοί είναι βουλευτές, εκπρόσωποί μας στην διακυβέρνηση, στην εξουσία;

Βγαίνει η απόφαση από Ελληνικό δικαστήριο για το Focus και μας πονούν τα λαιμά από τα γέλια. Το κωλοδάχτυλο της Αφροδιτάρας μας της Μήλου, λένε, απευθύνεται στους πολιτικούς και όχι στον Ελληνικό λαό που τον αγαπούνε και τον  πονούνε και συμπάσχουνε σε σημείο που να εύχονται στην Μέρκελ να μην κάνει παιδί.

Αυτό το μπλε-άσπρο ύφασμα που την τύλιγε, λένε, είναι ένα πανί μπλε-άσπρο απλό και όχι η Ελληνική σημαία που την έχουμε ψηλά στην καρδιά μας και την λατρεύουμε σαν σύμβολο(για μερικούς σαν κωλόπανο που το πήρε ο αέρας)

Και όλα μέλι-γάλα και η Γερμανοελληνική φιλία άψογη. Σκάστε και σταματήστε να βρίζετε Μέρκελ, Σόϊμπλε και άλλα Ασιατικά κωλοβακτηρίδια. Δείτε πως θα βγάλετε πλεόνασμα να πληρώσουμε τους νταβάδες και κόφτε τις μαλα@@#%$ες για εκλογές . Τι θέλετε να φέρετε τη αριστερά; Τσίπρες, Παπαρήγες και άλλα μαλάκια;

Εδώ το φως, εδώ λαός , εδώ γαλαζοπράσινες νότες στα βράχια … Μα τι είναι αυτά που μας λες. Πες τα καθαρά και  ίσια. Ψηφίστε ΝΔ ή το πολύ πολύ ΠΑΣΟΚ. Σαμαρά ή Ευάγγελο. Οι άλλοι είναι κομματίδια. Θα κάνουμε και ένα dibate ανάμεσά τους και … σε περίπτωση που δεν έλθει ο ένας απ’ τους δυό θα δράσουμε όπως ο Βέγγος. “ Μια μακαρόνια με κυμά””Έφτασεεεε!”. Γκαρσόν και μάγειρας ένα και το αυτό πρόσωπο. Θα τον ρωτούν σαν ΠΑΣΟΚ στην μια θέση και θα τρέχει στην άλλη να απαντάει σαν ΝΔ. Όπως την εκλογή. Ένας υποψήφιος-ένας εκλεγόμενος. Νάχουμε να λέμε!

“Εγώ παιδιά θα ψηφίσω Καμένο. Μπορεί να είμαι δεξιός εδώ και είκοσι χρόνια αλλά το πήρα απόφαση να ψηφίσω Καμένο, αν και αριστερίζει λίγο. Βέβαια παίζεται λίγο γιατί κατεβαίνει ένας χωριανός μου με την ΝΔ. Τι να κάνω μου το ζήτησε αυτοπροσώπως. Να μην τον ψηφίσω;”

Αν ακόμη σήμερα ψηφίζουμε μ’ αυτό τον μπούσουλα  έ τότε καλύτερα Τόμσεν και ξερό ψωμί παρά να βλέπω τον  χοντρό να στριφογυρίζει τα σχιζοφρενικά του μάτια και να μελώνει την φωνή του  “Πονάω πιο πολύ από σένα” Τι σου κάνω μάνα μου; Με πατάς την σκωληκοειδίτιδα ρε μαλάκα!

Μπάχαλο η πολιτική, μπάχαλο η ζωή, μπάχαλο η Ελλάδα, μπάχαλο η προσωπική μου ζωή.

Μπάχαλο οι εκλογές, μπάχαλο τα κόμματα και κομματίδια, μπάχαλο οι προοπτικές.

Γι αυτό σου λέω πάμε, πάμε να φύγουμε από δω και μην ρωτάς που πάμε.

Α ρε καλόπαιδα, με περίεργα ζώα σαν τον χοντρό, περίεργα  σώματα αναπαραγωγής χρειαζόμαστε.

Γιώργο Τράγκα γρήγορα το μέτρο και τα τσουτσούνια έξω για μέτρημα. Ακούς, λέει, ο κουτόφραγκος κοντός να την έχει μεγαλύτερη απ’ τον χοντρό μας. Ούτε κατά διάνοια. Εδώ ρε, είναι η χώρα του λεβέντη Πεονίδη και της γλυκιάς Μυρρίνης.  Κι άσε τον χορό να καταριέται.

Πάνο Καμένο, Αλέξη Τσίπρα,Φώτη  Κουβέλη κάντε μια σύμπραξη κι αλλάξτε το σύστημα με όποιο κόστος. Μην τυχόν και βγει ξανά ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΣΟΚΝΔ ή ΝΔΠΑΣΟΚ γιατί ΚΑΗΚΑΜΕ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

Αναλογιστείτε το σημείο PICK. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Καρατομίστε το κωλοσύστημα γιατί από εδώ και πέρα το απονενοημένο εγχείρημα του εβδομηνταεπτάχρονου στο σύνταγμα θα έχει συνέχεια έως ότου κάποιος μιμηθεί τις ζωντανές μουσουλμανικές βόμβες και τότε …!

Advertisements