γραφει ο αρισταρχος

“Για την ιστορία να πούμε ότι το περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης βρίσκεται ακινητοποιημένο από τον Δεκέμβριο του 2010 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης λόγω βλάβης επειδή δεν εγκρίνεται δαπάνη ύψους 7 χιλιάδων ευρώ για την επισκευή του!”

————————————————————————————————————————————–

“Ψάχνουν να βρουν  τι έγιναν δύο ποδήλατα με ανθρακονήματα αξίας                   7 χιλιάδων ευρώ το ένα, που αγόρασε ο Γιώργος Παπανδρέου»

———————————————————————————————————-

Σύμφωνα με δημοσίευμα του defenceNet.gr

” Ένταση το πρωί στο Θρακικό Πέλαγος, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Ζουράφας δημιουργήθηκε την Πέμπτη, όταν τουρκική ακταιωρός προσπάθησε δύο φορές να εμβολίσει το σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης, όπως μεταδίδει το «www.faros24.gr».

Το πλήρωμα του Eλληνικού σκάφους ζήτησε από δύο τουρκικές μηχανότρατες να μην ψαρεύουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι όταν 6,5 μίλια από την Σαμοθράκη και 4 από την βραχονησίδα Ζουράφα (Λαδόξερα) εμφανίσθηκαν τα δύο τουρκικά αλιευτικά.

Το περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης που έκανε περιπολία στην περιοχή ζήτησε την απομάκρυνσή τους όπως είχε κάνει και τις προηγούμενες ημέρες. Στο σημείο έφτασε τουρκική ακταιωρός (308) μέσα σε λίγα λεπτά και στράφηκε κατά του περιπολικού του Λιμενικού Σώματος που με ελιγμούς γλύτωσε τον εμβολισμό.

Θέλετε να μάθετε την επίσημη δική μας αντίδραση;

“Σύνηθες για τα δεδομένα της τουρκικής συμπεριφοράς στο Αιγαίο!” 

Άραγε αυτά τα παιδιά που ήταν στο Ελληνικό περιπολικό έχουν συνηθίσει σ’ αυτή την υπερένταση της “συνηθισμένης συμπεριφοράς”;

Πως σας κάνει να νιώθετε; Περήφανοι;

Έ, σε σας απευθύνομαι στο συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που όρθιοι χειροκροτούσατε τον τελευταίο σας “ηγέτη”. Ο άνθρωπος που μια κρίση χρέους την μετέτρεψε σε ξεφτιλισμό της Ελληνικής κοινωνίας.

Και χειροκροτούσατε το ίδιο με θέρμη τον επερχόμενο “ηγέτη” σας που ρήμαξε όλα τα νοικοκυριά και τους έστειλε στην κατάθλιψη, ρίχνοντας την χώρα σε πολύχρονο κοινωνικο-οικονομικό χειμώνα .

Και σεις τους χειροκροτάτε, και μάλιστα θερμά. Και θέλετε να τους ξαναβγάλετε.

Τα ιδάλματά σας, δεν μας ξεγύμνωσαν μόνο οικονομικά αφαιρώντας μας κάθε αξιοπρέπεια.

Μας ξεγυμνώσαν και από υπερηφάνια, καθιστώντας μας ανίκανους να υπερασπιζόμαστε αυτά που μας ανήκουν.

Advertisements